RAVNO DO DNA

/RAVNO DO DNA

Na ovoj naslovnoj slici sam ja kad sam dobro, a sad ide snimak mene kad nisam baš dobro iako i dalje može daleko gore. MS je žderačica ljudi. Nikada nemojte zaboraviti tu činjenicu.

Nitko ne vjeruje ili ne mari. Međutim, činjenice su činjenice kako god da okrenete. Redovito sam,  već godinama prisiljena vikati: “SNIJEG JE BIJEL!” Ali ma koliko ja vikala i balje se sumnja u bjelinu snijega. Zato evo po treći put dotakoh dno iako, vjerujte ni to još nije pravo dno. Ima i dublje, daleko dublje. Snimih se, izbacih dio gdje plačem i psujem i objavih evo za vas  prvi put u javnost. Prijašnje snimke sam izbrisala, jer mi je nekako degutantno da me tretiraju kao medvjeda koji pleše, ali vidim da moram biti medvjed.

Uz ovo što ćete vidjeti treba još dodati da mi trne desna strana, posebno lice, da mi probava ne radi normalno, da nosim pelene i da mi noge imaju neke zemljotresne ispade. Zivci su mi tanki kao svilene niti i ovaj izlazak iz kuće je prvi u zadnjih tri mjeseca.

Pa eto bez daljnjeg uvoda STISNI PLAY

Snimak je skraćen, jer u nastavku plačem k’o kišna godina i pitam se je li itko od njih gledao onaj stari film “I konje ubijaju zar ne” https://www.youtube.com/watch?v=H_auUlYXn5w

Sad idemo na terapiju i vidjet ćemo kojom brzinom će me dići. Ovo je treći put i budite uvjereni i ZADNJI!!!

Držite se multiplaši moji, pa bar zubima za zrak.

Minja Vuksan Dobran

2018-01-08T12:20:05+00:00 8. siječanj. 2018.|Novosti|